DCYR 2013

Beste leden van de Nederlandse Folkbootclub,

Van 24 tot 28 juli 2013 is het weer zover: zo’n 160 oogverblindende klassieke scherpe zeiljachten varen rond het Zuid-Hollandse Hellevoetsluis op het water van het Haringvliet tijdens de 13e Dutch Classic Yacht Regatta. Een niet te missen evenement voor iedereen met hart voor varend schoon en maritiem vermaak.

Het programma volgt in het algemeen de lijnen die al sinds 1989 succesvol zijn gebleken. Mogelijk zullen we een paar langere races uitzetten.

Om een soepele organisatie rondom de wedstrijden te garanderen hebben we dit jaar gekozen voor een professionele wedstrijdleiding die u de avond voor de wedstrijden haarfijn komt uitleggen hoe u de winnaar kunt worden!

Wij bieden u, mits we kunnen rekenen op voldoende deelnemers, voor een schappelijke prijs een gezellig onderkomen met een dagmenu van de Lindehof, een sterren restaurant uit Nuenen dat door de Lekker als topper 2013 is geclassificeerd met een cijfer van 9,4!    Daarnaast is er iedere dag gezamenlijk ontbijt en iedere avond feest.

We hebben nu overleg met de havens Willemstad en Steenbergen om u voorafgaand aan de DCYR week te kunnen herbergen. Tevens wordt er vanuit IJmuiden en Scheveningen een aanvoerrace georganiseerd naar Stellendam.

De kosten voor deelname bedragen als volgt:

Bootlengte

tot 8 mtr.

€ 100

8+ tot 12 mtr.

€ 125

12+ mtr.

€ 150

 

Deze prijs is inclusief professionele wedstrijdleiding, ligplaats, walstroom, toiletten, douches en een mooie tent.

Om dit feestje te kunnen realiseren moeten er minimaal 160 schepen deelnemen. En omdat we geen sponsoren meer hebben is het voor de organisatie belangrijk om in een vroeg stadium te weten wie er mee doet. Dan kunnen we dit ook mededelen aan de gastvrije havens.

Daarom verzoek ik u vriendelijk om mij per ommegaande te laten weten of u meezeilt. Dit kunt u doen door mvanloosbroek@inad.nl een mail te sturen.

Ik zal dan een voorlopige inschrijving aanmaken die eind maart moet worden betaald.

Met vriendelijke groeten,

 

Marcel van Loosbroek

voorzitter

Dutch Classic Yacht Regatta

de Genestetlaan 18

5615 EH Eindhoven

T +31 402438407

M +31 619200984

Bekijk ook de website: http://www.dcyr.nl/en